A fűtési szezon előtt

2 órája

Csőtörés után elkezdődött a csere és a helyreállítás az Apáczai és a Szórád sarkán

Hétfő reggel csőtörés történt Dunaújváros egyik frekventált kereszteződésében, az Apáczai Csere János út és a Szórád Márton út sarkán, a Krisztus király templommal szemben.

Török Tímea

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A DVG Zrt. hivatalos Facebook oldala gyors tájékoztatást adott az eseményről, amely bár komoly fennakadást nem okozott a távhő-szolgáltatásban, az útlezárások és a javítások helyszíne továbbra is akadályozza a közlekedést, mind gyalogos, mind autós szempontból.

Nem csak a csőtörés jelent problémát, hanem a munkálatokhoz kapcsolódóan a járda és az út egy része is le lett zárva Fotó: Szabóne Zsedrovits Enikő

A törött csövet szeptember 30-án reggel szakaszolták le, így a fogyasztók ellátását nem érintette közvetlenül. Azonban a DVG Zrt. kiemelte, hogy a sérült cső cseréje elengedhetetlen, mivel a távhőszolgáltatási hálózat ezen része kulcsszerepet játszik a közelgő fűtési szezonban, amely október 15-én indul. A közösségi médiában megjelent tájékoztatás szerint a vállalat munkatársai azonnal nekiláttak a hibák kijavításának.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában