Dunaújváros

3 órája

DUE: szakképzési együttműködés született

DUE: szakképzési együttműködés született a dunaújvárosi egyetem és az Érdi Szakképzési Centrum között. A DUE épületében írták alá a stratégiai megállapodást.

Körmendi Erzsébet

DUE: szakképzési együttműködés született

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A DUE újabb együttműködési megállapodást kötött október 2-án. Ezúttal stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Dunaújvárosi Egyetem (DUE) és az Érdi Szakképzési Centrum (Érdi SZC). 

DUE
DUE: szakképzési együttműködés született
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Az együttműködés célja olyan oktatási keretek kialakítása a DUE és az Érdi SZC Százhalombattai Széchenyi István Technikum és Gimnázium között, amely a gépészeti, valamint az informatikai ágazatot támogatja. 

A közös munka meghatározza az okleves technikus képzések azon tudáselemeit,

 amelyek lehetőséget teremtenek a jövőbeni, a DUE-n folytatott tanulmányok során 30 kredit beszámítására. Emellett a megállapodás lehetőséget kínál az Érdi SZC munkavállalóinak a továbbképzésére is. 

DUE: szakképzési együttműködés született

Az együttműködési megállapodás aláírási ünnepségén a DUE részéről Dr. András István rektor és Dr. Balázs László oktatási rektorhelyettes volt jelen. Az Érdi SZC-t Csapó Gábor kancellár és Dr. Mozol Rita főigazgató asszony képviselte. A Dunaújvárosi Egyetem a stratégiai együttműködési megállapodással rendelkező középiskolákból érkező jelentkezőknek a maximálisan adható, azaz 100 többletpontot garantálja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában