Néptánc, vásári hangulattal

2 órája

Kulcsi Bolha- és Kézműves Piac

Az elmúlt vasárnap a Kulcsi Faluház körül újra életre kelt a jól ismert vásár, ahol kincskeresők, kézművesek és érdeklődők találkoztak egy színes forgatagban. A helyi lakosok és vendégek számára egyaránt izgalmas programot kínált a Kulcsi Bolha- és Kézműves Piac, ahol antik tárgyak, kézzel készült ékszerek, lakberendezési kiegészítők és különleges finomságok várták az érdeklődőket.

Török Tímea

Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

Ez alkalommal a piac különleges kiegészítést is kapott, hiszen a Violin Alapfokú Művészeti Iskola növendékei néptánccal színesítették a vásári hangulatot. A "Sej gyere vélem egy pár táncra..." című program keretében a táncosok, Molnár Lilla és Pásztor Máté felkészítésével, igazi autentikus élményt nyújtottak a látogatóknak. A néptánc bemutató és a táncház már délelőtt 10 órakor kezdetét vette a Kulcsi Bolha- és Kézműves Piacon, és minden érdeklődőt szeretettel vártak, hogy csatlakozzon a vidám tánclépésekhez.

kulcsi
A "Sej gyere vélem egy pár táncra..." című kulcsi program keretében a táncosok, Molnár Lilla és Pásztor Máté felkészítésével, igazi autentikus élményt nyújtottak Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

Kulcsi Bolha- és Kézműves Piac:

A néptánc és a piac hangulata remekül kiegészítette egymást: a látogatók a kézműves standok között sétálva időnként megálltak, hogy élvezzék a táncosok produkcióját, akik energikus és szívből jövő előadásukkal varázsolták el a közönséget. Az esemény nemcsak a helyi közösség számára nyújtott felejthetetlen élményt, hanem az érdeklődőket is sikeresen vonzotta Kulcsra, hogy részesei legyenek ennek a különleges napnak.

A néptánc és a piac hangulata remekül kiegészítette egymást az elmúlt vasárnap a kulcsi kézműves- és bolhapiacon Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

A kulcsi bolha- és kézműves piac, a néptánc és a táncház együttesen igazi közösségi élményt nyújtottak mindenkinek, aki ellátogatott a Faluházhoz. A szervezők remélik, hogy a következő alkalommal is hasonlóan jó hangulat és gazdag program várja majd a látogatókat.


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában