Foci

2017.10.02. 17:53

Fordítani tudott az Ikarus-Maroshegy

A 8. forduló rangadóján az Ikarus-Maroshegy újabb bravúrt ért el, legyőzte a bajnokaspiráns Gárdonyt.

Káldor András

Dopuda Igor (Ikarus, kék) a gárdonyi védők őrizetében

Fotó: Igari Balázs

Ikarus-Maroshegy-Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 2-1 (2-1)

Székesfehérvár, 170 néző

Vezette: Altorjay Áron Gellért.

Ikarus-Maroshegy: Skultéti A. – Kummer, Horváth Zs., Jámbor, Dopuda (Léki) – Tóth R. (Gelencsér), Bencze J., Andróczi (Klémán P.), Farkas G. – Hart (Kovács L.), Pongrácz. Edzők: Gelencsér Tibor és Pongrácz Gábor.

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő: Heim – Rodenbücher (Bogács), Kocsis D., Balogh Á., Berndt – Nagy Á. (Spánitz L.), Oláh (Ihász), Bernáth Gy., Ambrus (Fukász) – Klauz, Hanák. Vezetőedző: Balogh Zsolt.

Gól: Tóth R. (11.), Hart (22.), illetve Balogh Á. (8.).

Jók: az egész csapat , illetve Balogh Á., Kocsis D.

Dopuda Igor (Ikarus, kék) a gárdonyi védők őrizetében
Fotós: Igari Balázs

A 4. percben Bencze János távoli löketét bravúrral szögletre ütötte a vendégek kapusa. A 8. percben egy formás vendégakció végén a bal összekötő helyéről 20 méter távolságról Balogh Ádám bombagólt ragasztott a jobb felső sarokba, 0-1. A gól után a hazaiak magasabb sebességi fokozatra kapcsoltak, melynek eredményeként a 11. percben Kummer Máté beadására Tóth Róbert érkezett, és egyenlített, 1-1. A 22. percben Hart Imre fordult le a védőjéről, és 22 méterről lőtt szépségdíjas gólt, 2-1. Ezt követően a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő meddő mezőnyfölényben futballozott, azonban mégis a hazaiak előtt adódott gólszerzési lehetőség, Tóth R. került ziccerbe, de Heim Attila védeni tudott. A 70. percben Hart került ziccerbe egy szép indítást követően, azonban lábbal hárított Heim. A 75. percben Dopuda Igor eltört lövését követően Kummerhez került a labda, a beadása után Dopuda érkezett, de lövése a keresztlécencsattant. A 2. félidőt kevesebb helyzet jellemezte, a hazaiak küzdeni akarása megérdemelt sikert hozott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában