Labdarúgás

2023.08.31. 13:56

Könnyed dunaföldvári továbbjutás

Gróf András

A kupasorozatban is remekül teljesít Varga Balázs csapata

Nagyatád A 2023/2024. évi MOL Magyar Kupa második fordulójában vasárnap idegenben lépett pályára az FC Dunaföldvár labdarúgócsapata. Az NB III. Dél-Nyugati csoportjában szereplő földváriak magabiztos játékkal verték a Somogy vármegyei első osztályban szereplő hazaiakat. 
Nagyatádi FC – FC Dunaföldvár 0-7 (0-3) 
Dunaföldvár: Vukman – Gál Sz., Molnár S., Ladányi V., Károly B., Tóth M. (Pleszkán a 46. p.), Bartha L. (Urbán a 63. p.), Dorogi R., Tóth Á. (Ladányi P. a 46. p.), Frőhlich R. (Szedmák a 46. p.), Görög (Süle a 46. p.). Vezetőedző: Varga Balázs. 
Góllövő: Tóth Máté (27. és 34. p.), Bartha László (38. és 60. p.), Urán Péter (75. p.), Károly Bálint (79. p.), Pleszkán Tibor (91. p.). 
Ezzel a nagyarányú győzelemmel a dunaföldváriak bejutottak a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójába, ami a klub történetének eddigi legjobb szereplése. A többi Fejér vármegyei csapat eredménye: Sárbogárd SE – Kaposvári Rákóczi FC 0-1, Pápai Perutz FC – Bicskei TC 0-4. 


 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában