Van még min javítani

2023.09.10. 09:10

Könnyedén nyertek a Medvék a Bikák ellen

Az előszezon során negyedik felkészülési mérkőzését játszotta szombaton a DVTK Jegesmedvék vendégeként a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A Maciknak ez volt első felkészülési meccsük

Agárdy Csaba

Fotó: Nagy Gábor Sándor/DVTK

DVTK Jegesmedvék – DAB 8–3 (3–0, 3–1, 2–2)
Miskolci Jégcsarnok, 650 néző. 
DVTK Jegesmedvék: Voris (Gratzl) – Berdnikov 1, Szirányi, Esteves, Barrow 1, Páterka, Pecsét, Razumnyak, Csiki, Hill 1, Kuleshov 1, Verveda, Szathmáry, Vojtkó 1, Szalay, Miskolczi, Fazakas, Farkas, Lövei 2, Mattyasovszky, Trozsák, vezetőedző: Steve Kasper. 
Dunaújvárosi Acélbikák: Kovács (Tóth) – Koskinen, Elomaa, Strenk 1, Moore, Maarnela, Ödman-Hadzinikolic, Lorraine 1, Sillanpaa, Ahonen, Szalma, Nemes, Dézsi, Varga, Léránt, Szabó, Pinczés 1, Michalevic, Sysak, Svars, vezetőedző: Niko Eronen.

Fotó: Nagy Gábor Sándor/DVTK

Az első harmadban háromgóllal elhúztak a hazaiak. Az második játékrész elején Pinczés hozta közelebb a Bikákat, erre ismét hárommal válaszoltak a Macik (6–1). A záró húsz percben két-két góllal zárták a felek, a DAB részéről  Strenk és a friss svéd igazolás Lorraine volt eredményes. A DAB szeptember 14-én az FTC ellen folytatja a felkészülést. 

Fotó: Nagy Gábor Sándor/DVTK

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában