Felkészülés

2024.09.05. 14:12

A DAB vereséget szenvedett a bajnoki főpróbán

Utolsó felkészülési mérkőzésén az Alpesi Ligában szereplő horvát KHL Sisak gárdájával játszott szerdán este hazai jégen a Dunaújvárosi Acélbikák együttese.

Gallai Péter

A bajnok Fradi legyőzése után a horvát Sisak három góllal nyert az Acélbikák ellen

Fotó: Laczkó Izabella

A bajnok Fradi legyőzése utáni napon ezúttal rossz formát mutatott a csapat, így gyenge játékkal vereséget szenvedett.

DAB – KHL Sisak 1–4 (0–2, 1–1, 0–1)

DAB: Tóth B. (Bobrov) – Faith, Leiter, Watkins, Zohovs 1, Mikkel Jensen – Sisak, Kluuskeri, Sári, Hári N., Sági – Jurkovics, Tóth G., Csémi, Mazzag, Mathias Jensen – Léhi, Szűcs, Cseh, Kuminka. Vezetőedző: Somogyi Balázs.
Egy helyen változott meg a hazai keret az előző meccshez képest, amely kiváló hangulatban kezdődött, fiúkra sok néző volt kíváncsi. Aztán az első játékrészben a horvátok ezen sokat rontottak két góljukkal. 

A folytatásban is sokáig kimaradtak a DAB lehetőségei, ellenben a Sisak emberelőnyben már háromra növelte az előnyét. Aztán végre Zohovs – aki a Fradinak is kettőt lőtt – remek egyéni akciója után újvárosi gólnak tapsolhatott a publikum. Ezzel is fogyott az Acélbikák puskapora, mert a záró húsz percben csak az ellenfél tudott még egyszer betalálni fórból.

Egy nap pihenő után még egy hét felkészülési jön, jövő hét vasárnap pedig már élesben, az Erste Ligában kezdi meg szereplését a  gárda, méghozzá a vármegyei rivális FEHA 19 otthonában. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában