Labdarúgás

2024.09.07. 07:28

A DFC első hazai meccse szomszédvári rangadó lesz

A Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokság első és másodosztályában a harmadik fordulót rendezik ezen a hétvégén. A harmadosztály keleti csoportjában pedig most indul az őszi szezon. Minden találkozó 16.30-kor kezdődik. A Dunaújváros FC a Mezőfalvát fogadja.

Gróf András

Az Adony első sikerére tör

Fotó: Horváth László

Az első osztály harmadik fordulójában szombaton rendezik a Dunaújváros FC–KK Grain Kft.-Mezőfalva találkozót. Az újvárosiak idegenben gólnélküli döntetlent játszottak előző körben, míg a mezőfalviak gólzáporos meccsen diadalmaskodtak az Ikarus-Maroshegy vendégeként. A DFC gárdájában a múlt héten súlyosan megsérült Tóth Ákosra minimum két hónapig nem számíthat a szakvezetés. Godslove eltiltása viszont lejárt, így ő visszatérhet a kezdő csapatba. A hét második felében már a többiekkel gyakorolt a betegségéből felépült Hegedűs Kelemen.  

Az átigazolási időszak utolsó napján csatlakozott a kerethez Dorogi Renátó is, aki már bevethető lesz a szombati összecsapáson.

A játéknap további párosítása: Sárbogárd–Sárosd, Mór–Ercsi Kinizsi. A két vereséggel rajtoló Adony együttese a Bodajkot fogadja. A hazaiak bízhatnak a három pont megszerzésében, hiszen a vendégek is hasonló mérleggel rendelkeznek. Az előző két fordulóban összesen tizenhat gólt kaptak, és egyet sem lőttek. A további vasárnapi mérkőzések: Csór Truck-Trailer–Enying, Tóvill-Kápolnásnyék–Lajoskomárom, Ikarus-Maroshegy–Martonvásár. 

A másodosztály déli csoportjában szombaton csupán a Beloiannisz–Aba-Sárvíz mérkőzést rendezik. Vasárnap a Baracs gárdája a sereghajtó Lajoskomárom II együttesét fogadja. A találkozó egyértelmű esélyesei a hazaiak. Az eddig százszázalékos teljesítményt nyújtó Nagykarácsony hazai környezetben, a Seregélyes-Sárosd II ellen folytathatja a győzelmi szériáját. A Nagyvenyim az eddig még pont nélküli Pákozd vendégeként lép majd pályára. A játéknap további párosítás a következő: Apostag–Kisláng, Polgárdi–Sárszentmihály-Masterplast. Ezúttal az Előszállás gárdája lesz szabadnapos. 

A harmadosztály keleti csoportjának nyitó körében szombaton rendezik meg a Besnyő–Pusztaszabolcs meccset. A vasárnapi két összecsapás párosítása: MPF-Rác­keresztúr–Rácalmás, Szabadegyháza–Kulcs.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában