Jégkorong

2024.09.13. 10:30

Az Acélbikák utánpótlása győztes rajton van túl

Míg a felnőttek vasárnap Fehérváron kezdik a bajnokságot, addig a Dunaújvárosi Acélbikák utánpótlásjégkorong-csapatai már jégre léptek a hétvégén. Mind az U18-as, mind pedig az U21-es csapat izgalmas találkozón győzött. 

Gallai Péter

A hétvégén elkezdte a bajnokságokat az utánpótlás

Fotó: Laczkó Izabella

A fiatalabbak a Ferencváros otthonában kezdtek, ahol hosszabbításban 5–4-re nyertek, míg az U21-es együttes Jászberényben nyert, szintén 5–4-re.

A mérkőzésekről Hetler Ádám vezetőedző beszélt a klub közösségi oldalán.
– Az U21-es meccsen gratulálok az ellenfélnek, sokat tettek a mérkőzésbe, sajnos azt kell mondanom, velünk ellentétben. Nem igazán mentek a lábak, nagyon rossz döntéseket hoztunk a jégen, de még így sem mondhatom, hogy nem hajtottak a srácok. Hozzá kell tennem, négy fontos ember sérülés, betegség miatt hiányzott. Valami nem volt meg, de a győzelem a lényeg. Remélem, tanulunk belőle, játékos és edző is! Az U18 nagyon nyerni akart, ez sikerült is, de a játék képe nem volt az igazi. Kontrákra építettünk, ez bejött, gratulálunk a csapatnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában