Halasztás

2024.09.12. 21:00

Elmarad a pénteki nyílt nap a rossz idő miatt

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség szeptember 13-án pénteken rendezi meg a csónakházak nyílt napját, a DKSE a rossz idő miatt jövő hétre halaszotta a saját eseményét.

Gallai Péter

Az akció megszervezésével az MKKSZ legfőbb szándéka közelebb hozni a családokat, diákokat az elmúlt huszonöt év legsikeresebb magyar olimpiai sportágához, valamint közvetlen és szórakoztató formában bemutatni a vízitelepek, illetve az egyesületek működését.
Az országos kezdeményezéséhez ötvenegy klub csatlakozott, köztük a Dunaújvárosi Központi SE kajak-kenu szakosztálya is. Azonban az előrejelzett rossz időjárási körülményekre való tekintettel a közösségi oldalukon megjelent közlemény szerint az esemény elmarad, egy héttel későbbre halasztják az ingyenes programot. 

A tájékoztatás a pótlásról is szól: szeptember 22-én vasárnap 10-18 óra között várnak mindenkit az Ambrózia Parkban, az Euroshow által meghirdetett családi és nyílt napra, s majd ennek keretében lesz lehetőség lesz kipróbálni a kajak-kenu mellett a sárkányhajót és a sup-ot is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában