Labdarúgás

10 órája

Rendkívül sportszerűtlen meccsen veszített a Kulcs, első pontját szerezte a Rácalmás

A Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokság III. osztály keleti csoportjában a Rácalmás megszerezte első pontját a Besnyő elleni döntetlennel. A másik Duna-parti csapat a Kulcs már nem volt ilyen szerencsés a Ráckeresztúron megrendezett mérkőzésen.

Horváth László

A Rácalmás és a Besnyő osztozott a pontokon

Fotó: Horváth László

Rácalmás – Besnyő 1–1 (1–0)

Rácalmás: Szabó I. – Pinte F., Zsiga, Balázs (Molnár V.), Horváth M. (Homolya) - Juhos, Balogh R., Czinkon (Nagy B.), Tóth Z. - Hornyák, Pinte Sz.

Besnyő: Schulek – Molnár N., Kurucz L., Patatics, Szakolczi - Koller (Németh A.), Tálas, Beri K., Góman (Nap) - Kurucz Gy., Beri A.

Már a 4. percben örülhettek a hazai szurkolók, mert Balogh góljával vezetést szerzett a Rácalmás. A gyors gólszerzés azonban abbamaradt, mert több találat a vendéglátóktól nem született. A 48. percig őrizte előnyét  a Rácalmás, amikor Kurucz egyenlítette a pontszerzési esélyeket, és ez így is maradt a meccs végéig.

MPF-Ráckeresztúr – Kulcs 2–1 (1–0)

MPF-Ráckeresztúr: Szabó I. (Bús) – Pintér O., Bendák G., Lakatos, Pintér L. - Papp Gergő, Takács B., Czakó (Lőke), Gajdó - Bendák L. (Szabó Gy.), Papp Gábor.

Kulcs: Herczog M. – Balla R., Cseresnye, Godó, Ócsai N. - Szekszárdi, Plézer, Pasqúalini, Horváth L. - Herczog D., Virág (Gallai, Nyuli).

A 17. percben tett szert előnyre a hazai gárda Pintér góljával, amire csak a 71. percben érkezett válasz a Kulcs részéről, Pasqúalini szépített a pontszerzés reményében. A ráckeresztúri Bendák azonban rácáfolt az előbbi reményekre a 88.percben lőtt góljával. Végül Ráckeresztúrom maradtak a pontok a második fordulóban.

Ócsai Norbert kulcsi edző így értékelt: - Csapatom jó mentalitásban lépett pályára. Sok helyzetet kidolgoztunk és nagy fölényben játszottunk. Több kapufát is rúgtunk. Ellenfelünknek három kapura lövést engedtünk, amiből két gól született. 

Sajnos rendkívül sportszerűtlen mérkőzés volt, több játékosom is komolyabb sérülést szenvedett. A játékvezetők komolytalanul vezették a mérkőzést.

További eredmény: Pusztaszabolcs – Szabadegyháza 1-5.

A csoport állása

H.CsapatM.Gy.D.V.LG.KG.GK.P.
1.SZABADEGYHÁZA22008266
2.MPF-RÁCKERESZTÚR22004226
3.BESNYŐ21105414
4.RÁCALMÁS201123-11
5.KULCS200225-30
6.PUSZTASZABOLCS200249-50

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában