Hírek

2010.09.01. 02:26

Ez lesz az én tankönyvem!

Dunaújváros - A borús idő ellenére jókedvűen telt az Útkeresés Segítő Szolgálat nyárbúcsúztató partija. Családok tucatjai múlatták az időt a rendezvényen.

Körmendi Erzsébet

A családsegítő udvarán gyerekek játszottak, az épületben szinte mozdulni sem lehetett, annyian voltak a tegnapi nyárbúcsúztató partin. A tizenkilenc éves Kovács Melinda mesélte, hogy az anyukája elrángatta, a négy testvérével együtt, de utólag egy cseppet sem bánja, hogy eljött, mert szórakoztatónak találja a partit. Lehetett pingpongozni, csocsózni, kosarazni, és népszerűek voltak az ügyességi játékok is.

Az épület egyik termében terítőt és színes virágokat készítettek a gyerekek, alkotás közben dúdolgatták egyik-másik dalt, amelyet Pók Gabriella és Beke Beáta játszott hangszeren. A zeneiskola tanárai tavaly is játszottak a rendezvényen, és azt mondták, szívesen jönnek legközelebb is. Az egyik szülő, Kókány Gabriella mutatta a folyosón, hogy milyen tankönyveket talált. Ruhát, játékokat máskor is kaptak már a szolgálat munkatársaitól. A háromgyerekes anyuka szerint nagyon sokat segítenek neki...

Szabó Anita családsegítő mosolyogva hallgatta a dicséretet. Azt mondta, szeretettel rendezték ezt a nyárbúcsúztatót is. Nagyon sok felajánlást kaptak - köszönik -, így pizzát, tortát, szendvicset adhatnak a gyerekeknek, délutánra pedig bűvészt és bohócot hívhattak a kicsik nagy örömére.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!