Kultúra

2011.06.21. 09:26

A Szomszéd néni dumái a Bartókban

Dunaújváros - Töretlenül fut a magyar stand up comedy gyorsvasútja. A kereskedelmi kanálisok éjszakai műsorsávjában a poéndarálóké a főszerep, és már a színház kapujában sem csak állnak a dumások.

Szabó Szabolcs

A újvárosi stand up esték korábban a főiskolán futottak, majd onnan kerültek a Bartók nagytermébe, ahol nyáron is két adag humorgazdag este várja az erre fogékony közönséget. Akik a nyári felfrissülést humorként szeretnék bevinni, azok már szerdán este hétre vegyenek jegyet, hiszen a 2008-ban Karinthy gyűrűvel elismert Kovács András Péter szórakoztat majd az ő különleges modorában. Őt követi egy egész produkciós iroda, amely a Szomszéd néni nevet vette fel, és talán a legszínesebb műsort kínálja a jelenleg turnézó dumás csapatból. Aki erről a szerda estéről lemaradna, az csak kicsit szomorkodjon, hiszen egy hónap múlva július 27-én, szintén este héttől Badár Sándor és Felméri Péter osztja meg közönségével élet- és létfilozófiáját.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!