Nincs megállás

2024.06.18. 21:00

Menczer Tamás: már várom a ’26-os kampányt (videó)

A két év múlva esedékes választásról és a választási kampányról beszélt a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

MW

Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója

Forrás: Menczer Tamás / Facebook

Én arról tudok beszélni, vagy oda tudok visszacsatolni, ami az én választókörzetem, ami egy budakörnyéki választókörzet, és kétségkívül az nem az ország legszegényebb területe, sőt. De ezzel együtt én azt tudnám neked vagy nektek mondani, hogy én most nem állítom azt, hogy holnap elkezdeném, de mégis azért már várom a ’26-os kampányt, és tessék, hogyha bárki azt gondolja, hogy a Fidesz-KDNP, esetünkben a Fidesz-KDNP-s jelölt, én vagy képviselő megretten ettől, épp ellenkezőleg, már várom, ki lesz az én ellenfelem – mondta Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a Politikai hobbista című műsorban, amelyből egy rövid videót is megosztott a közösségi oldalán.

És akkor majd ott lesz egy újabb kampány, meg addig eltelik két év, ami alatt én az elmúlt kettőhöz hasonlóan szeretnék dolgozni. És akkor majd a végén eldöntjük, pontosabban a választók eldöntik, hogy ki tett értük többet, ki volt ott, ki találkozott, ki hallgatta meg őket, és majd eldöntik, én nem félek ettől a versenytől, legkevésbé sem, Budakörnyékén sem – magyarázta a politikus.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában