Dunaújváros

2016.03.12. 13:58

A tizedik, jubileumi évben

Dunaújváros - Március 9-én az Intercisa Múzeumban tartotta jubileumi tisztújító közgyűlését a Dunaújvárosi Kulturális Egyesület.

Szente Tünde

A helyi kulturális egyesület közgyűlésén a vendéglátó, Farkas Lajos, az Intercisa Múzeum igazgatója köszöntötte a megjelenteket. A tízéves egyesület alapító elnöke Klein András Miklós volt - aki részt vett a mostani ülésen is - az eddigi elnöke pedig Szente Tünde, aki most leköszönt erről a megtisztelő tisztségről. A civil szervezet új elnökévé Kozma Erzsébet történészt választották meg a tagok.

Klein András Miklós alapító elnök (b), Szente Tünde leköszönő elnök, Gulácsi Zoltán titkár, Balogh Zoltán András alapító elnökségi tag. Mögöttük Farkas Lajos múzeumigazgató
Fotó: Szente Tünde

A DKE alapszabálya szerint az elnök három évig tölti be tisztét, ami további két évre meghosszabbítható. Az egyesület folyamatos megújulásának ugyanis ez a záloga. A közösség célja változatlan: Dunaújváros kulturális értékeinek védelme, művészeti életének fejlesztése, fesztiválok, bemutatók, rendezvények koordinációja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!