Találkozó

2024.07.14. 17:00

Remek programok várják a nyugdíjasokat Dunaújvárosban

Idősek és Nyugdíjasok Találkozója lesz július 20-án 9 órától a Dunaújvárosi Kempingben. Fejér vármegyéből, több helyről jönnek amatőr fellépők, (dal körök, énekesek, citerások és még sokan mások), délután már hivatásos profi énekesek, nóta énekesek. Egész nap szűrőbusz, honvédségi bemutató, büfé és még több kiárusító várja az érdeklődőket - tájékoztatta szerkesztőségünket Sümegi Lajos, az Aranydaru Szállítómű Baráti Kör vezetője.

Duol.hu

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / archív

PROGRAM

09:00 Megnyitó

09:15 Dalkörösök, Szenior táncosok,  Zenei előadok fellépése.

12:00 Ebéd

13:00 Déliszomszédok Nyugdíjas Szövetkezet bemutatása

13:15 Jó ebédhez szól a Nóta - Közreműködnek: Mária Magdolna  Marczinka, Novák Zoltán, Martinka  Mária, Szalontai Bori, Oroszi Sándor zenész és Vesztergám  Miklos

14:00 Tillai Timea Ének Studio

14:40 Liszkai Lukács Öcsi   RETRÓ Slágerek

15:20 Vesztegrám Miklos Tárogató

15:45 Oroszi Sándor   mulatós zenék

16:20 Fürjes István (Isti- Pí) időutazás slágerek

18:00  Zárás

Egésznapos programok: Hamany  Gyógynövény természetes italokkkal várja a látogatókat, Kiss Dénes a közbiztonsággal kapcsoltban informálja a program résztvevőit, rész vesz még a Nyugdíjas Szövetkezet, valamint szűrő busz is várja a látogatókat. Ezen felül honvédségi bemutató lesz a sátorban és megismerhetik  Adorján Viktor a Csillagvitéz meséje, Vesztegrám Miklos a Szent Korona és tárogató című műveit egy könyvbemutató keretében. 

A program látogatóit büfé is várja, kalácsokkal, rétesekkel.

                         

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában