Találkozó

2024.09.16. 12:00

Oldtimereket láthattunk a rácalmási Tökfesztiválon (videóval)

Duol.hu

Forrás: Oldtimerklub Facebook oldala

A barátságtalan időjárás ellenére mintegy 30 autóval, 3 motorral és tulajaikkal tartamas napot töltöttünk együtt, szombaton a Tökfesztiválon, 

tette közzé az örömteli esemény hírét a Rácalmási Oldtimerklub a közösségi oldalán. Információink szerint majdnem ötven autótulajdonos regisztrált előzetesen, de jónéhányukat elriasztott az eső és a szél attól, hogy a garázsból elővegyék gyönyörű járművüket, és kitegyék azt ilyen jelentős külső behatásnak. Az időjárás volt az oka annak is, hogy végül tizenöten vettek részt a találkozó keretén belül meghirdetett felvonuláson. 

Forrás: Oldtimerklub Facebook oldala

Fontos része volt az Oldtimer-találkozónak, hogy a résztvevők Lukács Ottó színvonalas előadását élvezhették, aki ráadásként ajándékkal is kedveskedett. Az előadás különleges volt, hiszen Ottó az egyik nagy büszkeségével, az 1929-es Méray Jap 600-zal indult a Motorcycle Cannonball Run-on, az Amerikai Egyesült Államokban. Erről hallhatták az élménybeszámolóját. 

Lukács Ottó előadása
Forrás: Oldtimerklub Facebook oldala

Fekete Mátyás énekes, gitáros dalszerző új szerzeményeit megismerhették az Almási Szalon Rácalmás külön termében. Róla azt érdekes tudni, hogy az egyik szerzeménye bekerült a legjobb 40 dal közé. Az Oldtimerklub vezetői és tagjai hálás köszönetet mondtak közösségi oldalukon mindenkinek. 

Forrás: Oldtimerklub Facebook oldala

Azt írják: 

Megsüvegelendők a járművek tulajdonosai is, kik ebben a nem túl ideális veterános időben eljöttek, hogy bemutassák kedvencüket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában