Csütörtökön közgyűlés

20 órája

Mintegy harmincegy napirendi pontban döntenek a képviselők

Molnár Emese

Fotó: Laczkó Izabella

Csütörtökön reggel újabb közgyűlést tart a képviselőtestület. Ebben az önkormányzati ciklusban minden bizonnyal ez lesz az utolsó rendes ülés is, hiszen októbertől alakulnak meg az új közgyűlések, testületek, akik tagjai a júniusi helyhatósági választáson nyertek mandátumot az elkövetkezendő öt évre. 

A dunaújvárosi közgyűlés szeptember 19-i ülésén mintegy harminc napirendi pontot tárgyalnak meg nyílt ülés keretében. Ezek között szerepelnek például korábbi határozatok módosítása, visszavonása; együttműködési megállapodás hosszabbítása a Bartók színházzal; a párizsi olimpián eredményesen szereplő sportolók és edzőik támogatása; a Dunanett-tel kötött szolgáltatási keretszerződés módosítása megemelt összeggel (konténerek és zsákok biztosítása miatt); de napirenden lesznek az önkormányzat tulajdonában lévő gazdasági társaságok is pénzügyi vonatkozásban; illetve városüzemeltetési feladatok is. Zárt ajtók mögött döntenek arról, hogy ki kapja idén a Dunaújvárosért díjat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában