Kategórianyertes

2024.08.23. 11:30

A Hankook iON evo nyerte a WhatTyre Év Gumiabroncsa 2024 díjat

Duol.hu

A Hankook Tire három termékével is kimagasló helyen végzett a 2024-es WhatTyre Awards díjátadón. Ezzel a vállalat idén negyedik egymást követő évben nyerte el a WhatTyre, gumiabroncs-hírekkel és termékösszehasonlításokkal foglalkozó weboldal legrangosabb elismeréseit. Az oldalon feltüntetett díjak kilenc kategóriában állítanak rangsort az egyesült királyságbeli gumiabroncs-ipar legjobb termékei között, ezzel segítve a fogyasztókat abban, hogy megtalálják az autójuk számára legmegfelelőbb gumiabroncsokat.

A Hankook Tire az alábbi versenykategóriákban ért el kiemelkedő teljesítményt:

  1. Kategórianyertes – 2024-es Összesített WhatTyre Év Gumiabroncsa - Hankook iON evo
  2. Kategórianyertes – Az Év Elektromos Autó Gumiabroncsa - Hankook iON evo
  3. Kiemelten ajánlott – Az Év Nyári Gumiabroncsa - Hankook Ventus Prime4
  4. Kiemelten ajánlott – Az Év Téli Gumiabroncsa - Hankook Winter i*cept evo3

Az idei díj fókuszában az autóipar gyorsan fejlődő és egyre versenyképesebb területe, az elektromosjármű-szegmens állt. „Az elektromos járművek új, eltérő kihívásokat tartogatnak a gumiabroncsok számára. Az elektromos járművek a hagyományos belső égésű motorral rendelkező autóknál nehezebbek, működés közben kevésbé fokozatosan adják át a nyomatékot az útfelületre, és szinte hangtalan motorral rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a gumiabroncsnak ellenállóbbnak kell lennie, jobban kell tapadnia és csendesebben kell futnia, miközben olyan igényeknek is meg kell felelnie, mint az elektromos gépjárművek hatótávolságának maximalizálása, vagy a fenntartható alapanyag összetétel és eredet” – összegezte a kategória kihívásait a WhatTyre.”

Az elektromosjármű-szektor az elmúlt évtizedek egyik legjelentősebb újítása a mobilitás terén, amelyre a vállalat az iON termékcsalád 2022-es bevezetése óta nagy hangsúlyt fektetett. Az első teljes dinamikus EV abroncscsalád úttörőjeként a Hankook Tire büszke arra, hogy innovatív gyakorlatát a WhatTyre Év Gumiabroncsa 2024 díjjal ismerte el.

További információért látogasson el a Hankook iON termékcsalád hivatalos oldalára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!