Meteo

17 órája

Időjárás: Hosszabb-rövidebb időszakokra kisüthet a nap

Duol.hu

Illusztráció.

Fotó: Shutterstock

Mai nap időjárása

Szerdán változóan felhős időre van kilátás, helyenként hosszabb-rövidebb időszakokra kisüthet a nap. Szórványosan előfordulhat eső, vagy záporeső. Hajnalban pára- és ködfoltok is megjelenhetnek. Délutánra 18 és 24 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Távolabbi kilátások

Csütörtökön változó felhőzet valószínű, időnkénti napsütéssel, ami ideális lehet szabadtéri tevékenységekhez, mint például kirándulás vagy futás. Helyenként előfordulhat egy-egy zápor, így érdemes esernyőt is magunkkal vinni, ha szabadtéri programot tervezünk. Délutánra kellemes 19-25 fokig melegszik a levegő.

Pénteken az ég többnyire gyengén felhős lesz, bár a délnyugati megyékben helyenként több felhő jelenhet meg, de csapadék ott sem várható. Az északkeleti szél néhol élénkebbé válhat. A hajnali 5-13 fokos hőmérséklet napközben 21-26 fok közé emelkedik.

Hétvégén ragyogó napsütéses, kellemes kora őszi idő várható. Csapadékra sehol nem kell számítani. Az északkeleti szél enyhe marad. A hőmérséklet 21 és 26 fok között alakul, így tökéletes idő ígérkezik kinti programokhoz és sétákhoz.

Forrás: köpönyeg.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!