Meteo

2 órája

Időjárás: Többnyire derült vagy gyengén felhős időre számíthatunk

Duol.hu

Illusztráció.

Fotó: Shutterstock

Mai nap időjárása

Szombaton a ködfoltok feloszlása után többnyire derült vagy gyengén felhős időre számíthatunk. Csapadék nem valószínű, így ideális idő lesz szabadtéri programokhoz. A déli, délkeleti szél megélénkül, ami frissességet hoz a levegőbe. A hőmérséklet a délutáni órákban 16 és 22 fok között alakul, kellemes, enyhe őszi időt biztosítva.

Távolabbi kilátások

Vasárnap a ködfoltok feloszlása után napos időre számíthatunk, csak kevés fátyolfelhő jelenhet meg az égen. Csapadék nem várható, az idő száraz marad. A déli, délkeleti szél mérsékelt lesz. A hőmérséklet 20 fok körül alakul.

Hétfőn napos időre számíthatunk néhány fátyolfelhővel. A reggeli köd napközben fokozatosan felszáll, és kitisztul az ég. Csapadék nem várható. A délkeleti szél gyenge vagy mérsékelt marad. A hőmérséklet kora reggel 3 és 10 fok között alakul, délutánra pedig 16 és 21 fok közé emelkedik.

Kedden hajnalban sok helyen kialakulhat köd és rétegfelhőzet, amely helyenként hosszabb ideig megmaradhat. Másutt gyengén felhős idő lesz, és több órás napsütésre is lehet számítani. Néhol előfordulhat szitálás vagy gyenge eső. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között várható.

 

Forrás: köpönyeg.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!