Tűzeset

20 órája

Kigyulladt egy ház Perkátán

A tűzoltók a Zöldfa utcában oltják a lángokat.

Duol.hu

Fotó: shutterstock.com (illusztráció)

Tűz keletkezett 2024. október 8-án, kedden a reggeli órákban egy családi házban, Perkátán, a Zöldfa utcában. Az épület belseje ég. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltók oltják a lángokat. A házban senki sem tartózkodik – olvasható a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

A duol.hu kérdésére Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó százados, a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta:

2024. október 8-án 8 óra után érkezett a bejelentés, amely szerint egy családi ház ég Perkátán. A Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyelete a dunaújvárosi hivatásos tűzoltó-parancsnokság két gépjárműfecskendőjét és vízszállítóját riasztotta a helyszínre. Az egységek kiérkezésekor az épület helyiségei égtek, a tűz oltása folyamatban.


Frissítés!

Már nem ég a ház Perkátán

Eloltották a tüzet Perkátán, a Zöldfa utcában, ahol kigyulladt egy családi ház. Az épület lakótere égett. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat, majd hőkamerával átvizsgálták az ingatlant.

 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában