Elismerték a munkáját

2024.06.27. 08:00

Dr. Máté Ágnes megy és marad

Július 1-jétől visszaadta osztályvezető főorvosi megbízását, dr. Máté Ágnes, aki a Kórházunk Sürgősségi Betegellátó Osztályának megalakulásától az osztályvezető főorvosa.

Fekete Györgyi

Forrás: A kórház Facebook-oldala

Mint arról már írtunk, lemondott dr. Máté Ágnes a dunaújvárosi kórház osztályvezető-főorvos, a főorvosnő vezetői munkáját  a főorvosi kar előtt köszönte meg dr. Kővágó Levente megbízott főigazgató.

Elmondta, hogy a főorvosnő 2006-tól részt vett az osztály kialakításában, majd októbertől az osztályt vezette. Számtalan beteg, kolléga, hozzátartozó, barát fordult meg a kezei között, kért és kapott tőle tanácsot, segítséget. Szakmai tudása, tapasztalata, szakma iránti alázata felbecsülhetetlen érték:

- Intenzív aneszteziológus és sürgősségi orvosként a sürgősségi ellátás, az életmentés elkötelezettje, a legkorszerűbb szakmai elvek megvalósításával. Munkáját a kiemelkedő elméleti felkészültség, a magas gyakorlati szakmai minőség, a precizitás és az állandó fejlődés igénye jellemzi. Magával szemben maximalista, a betegek érdekeiért a végsőkig kiáll, ezt munkatársaitól is elvárja. A betegek és kollégák nagy bizalommal fordulnak hozzá. Szakmai berkekben országos elismertségnek örvend. Csupa nagy betűvel írva tokától-bokáig ORVOS, gyógyító Ő is, ahogy ezt Ő írta egykori főnökéről dr. Jobbágy Lajosról.

Jó hír, hogy dr. Máté Ágnes ugyan lemondott az osztályvezetésről , de az osztály munkáját továbbra is segíti. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában