Oktatás

2024.06.23. 08:00

Lehetsz grafikus is - újabb szakma ingyenesen

Fekete Györgyi

Fotó: illusztráció

Te is grafikusként képzeled el a jövődet?

Már hozzászoktunk, hogyha felnőttként szeretnénk másik szakmát elsajátítani, arra van lehetőségünk - bizonyos feltételek mellett - ingyenesen a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum intézményeiben. Itt a bizonyos feltétel azt jelenti, hogy az első két szakma megszerzését felnőttképzési jogviszonyban is ingyenesen biztosítja az állami szakképző intézmény annak, aki a szakképzésben ingyenes részvételre jogosult. Tehát, ha nincs még két szakmánk érdemes válogatni a kínálatból. 

 Nagyon sokan lettek már így szakácsok, cukrászok, asztalosok, de  festők és villanyszerelők is. Most  a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum pusztaszabolcsi intézménye ingyenes grafikus-képzést is indít.

A Dunaújvárosi SzC Szabolcs Vezér Technikum 1,5 éves, ingyenes Grafikus képzést indít érettségizetteknek felnőttoktatásban. Ennél a képzésnél is ugyanazok a feltételek mint a többi hasonló felnőttképzési  kurzusnál. 

 Rugalmas munkarend van esti oktatással, hogy napközben lehetőség legyen dolgozni. Nagyon sok korábbi vizsgatantárgyat beszámítanak.  A dunaújvárosi intézmények itt helyben vannak, de Pusztaszabolcs sincs több félóránál. És nem utolsó sorban olyan szakmákat oktatnak, amelyekkel javíthatunk az elhelyezkedési esélyeinken.

Már most érdemes a www.dunaujvarosiszc.hu oldalt nézni és érdeklődni arról, hogy milyen szakmák szerzésére van felnőttként is és ingyenesen lehetőség szeptemberi kezdéssel.

A grafikus képzésre jelentkezni lehet  az iskola honlapján vagy az [email protected] email címen.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában