Tapasztalt vezető

2024.07.01. 15:50

Andreas Böcskör a Liberty Steel európai üzletága pénzügyi vezérigazgató-helyettese

A LIBERTY Steel Group („LIBERTY”) Andreas Böcskört nevezte ki európai üzletágának új pénzügyi vezérigazgató-helyettesévé. Andreas Böcskör július 1-vel csatlakozott a LIBERTY-hez, és annak új bécsi irodájában fog dolgozni. Andreas Böcskör Thomas Ganglnak fog beszámolni, aki vezérigazgatóként szintén július 1-től csatlakozott a LIBERTY Steel európai üzletágához.

Duol.hu

Andreas Böcskör rengeteg tapasztalatot hoz a LIBERTY üzleti tevékenységébe, leginkább a Schoeller-Bleckmann Oilfield Equipment iparági csoportnál betöltött közelmúltbeli hivatalából, ahol kulcsfontosságú stratégiai, fúziós és felvásárlási projekteket vezetett, és kulcsszerepet játszott egy erős globális szervezet létrehozásában a jogi, pénzügyi és fenntarthatósági kezdeményezésekre összpontosítva.

Mostantól kezdve Andreas Böcskör felügyeli a LIBERTY Steel európai működésének összes pénzügyi vonatkozását, beleértve a stratégiai pénzügyi tervezést és jelentéskészítést, a kockázatkezelést és a szabályozási követelményeknek való megfelelés biztosítását. Thomas Gangl vezetői csapatának kulcsfontosságú tagjaként szakértelme kulcsfontosságú lesz a LIBERTY pénzügyi stratégiáinak a fenntarthatósági célkitűzéseivel való összehangolásában és a zöldacél átalakítási program felgyorsításában.

Sanjeev Gupta, a LIBERTY Steel Group ügyvezető elnöke elmondta:

„Andreas Böcskör érkezése a LIBERTY számára sorsdöntő pillanatban érkezik, mivel befejezzük európai szerkezetátalakításunkat, és meghatározzuk a jövő stratégiai kereteit. Thomas Gangllal ​​és Andreas Böcskörrel most egy erős és tapasztalt vezetői csapatot építünk Európában, amely segít átvészelni a nehéz piaci körülményeket, és fenntartható jövőt alakítani a zöldacél gyártásban.”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában