Rácalmás

2024.07.02. 15:00

A gyerekek nagy kedvence, a kukásautó

Minden kisgyermek szereti a kukásautót és azt lesi mikor jön a környékükre, hogy boldogan integethessen a rajta dolgozóknak.

Duol.hu

Forrás: Jankovich-iskola

A Rácalmási Jankovich Miklós Általános iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 1.b. osztályosai is lesték minden kedden a kukásautót, és integettek  a kukásautóval dolgozóknak. A tanító néni elmondta a kisdiákoknak, hogy milyen fontos munkát végeznek a szemétszállítók, megbeszélték a szelektív hulladékgyűjtés szabályait és lehetőségeit, a környezetvédelemben a szemétszedés lényeges szerepét.

Forrás: Jankovich-iskola

Ezután még jobban várták a kukásautót. Lelkesen fogadták tanítójuk ötletét, hogy lepjék meg a bácsikat. Egy plakátot készítettek és egy doboz csokoládé kíséretében várták az iskola előtt a jöttüket. Hangos kiabálással köszöntötték őket, átadták az ajándékokat és egy nagy tapssal megköszönték a munkájukat. A sofőr ki is rakta a plakátot az autóban, hogy mindenki láthassa a gyerekek ajándékát.

Forrás: Jankovich-iskola

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában