Szülők és gyermekek figyelmébe

2024.07.08. 09:00

Mese és játék gyermekeknek nyári szünetre

Gyermekeknek kínál programot a József Attila Könyvtár.

Fekete Györgyi

A felvétel a tavalyi rendezvényen készült

Forrás: jakd.hu

Mazsola percek a legkisebbeknek, Papírszínház, Mesedélután és kreatív foglalkozások az egész családnak! Szeretettel vár minden kicsit és nagyot egész nyáron a könyvtár. Nyári szünetben, június 24-től 9 órától tart nyitva a Gyermekkönyvtár! Rövidített nyitva tartás: július 29. és augusztus 23. között. Nyári programokkal is készült a kisgyermekeknek a könyvtár. A kisebbeknek ajánlják a Mazsola Percek című rendezvényt. Mondókázó-daloló foglalkozás csemetéknek. Négy alkalommal keddenként várja Marcsi néni és Orsi néni a legkisebbeket és szüleiket mondókatanulásra, ölbéli játékokra, közös éneklésre a Gyermekkönyvtárba.  A következő alkalom július 9-én lesz. 10 órai kezdettel. Július 11-én csütörtökön kreatívkodással egybekötött mesedélutánra és papírszínházi előadásra várják a nagyobb gyerekeket!

15 órától hajtogathatnak, vághatnak, ragaszthatnak, majd 16:30-kor meghallgatják Marcsi néni meséjét vagy megnézhetnek egy papírszínházi előadást!

A kézműves foglalkozás díja: 400 Ft/fő 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában