Rácalmás

2024.07.01. 08:00

Népszerűsítették a hajóséletet (képgalériával)

Az ALU BOAT Team második alkalommal rendezte meg a hétvégén csónakos, hajós, horgász családi napját a Rácalmási Vizi Gábor Vízitúra Megállóhelyen a kajak-kenu bázison szombaton délelőtt.

Balla Tibor

Fotó: LI

Idén nem csak saját vállalkozásuk csónakjait mutatták be élőben, jelen voltak más gyártók csónakjai is. Az érdeklődők a tulajdonosok beleegyezésével ki is próbálhatták, milyen is ilyen csónakokban ülni, hasítani a habokat és élvezni az utazást. Több vendégük is jelen volt a találkozón, olyanok, mint a Fishing Arena, RiveXtremeFish, az Allroundmarin (ausztria partnerük) de volt horgász ruházati bemutató, Solas hajócsavar bemutató, VANCE JackPlate termékbemutató, Hydrodrive hidraulikus kormány bemutató, és jelen voltak a II. Hegyalja Harcsafogó verseny győztesei és gyönyörű egyedi kuttyogató fák készítői. A kiscsiket gyermek sarok és ugrálóvár csalogatta, a nagyokat csülkös babgulyással és a Horgász Egyesületek Fejér Megyei Szövetsége jóvoltából méretes kondérnyi halászlével várták a szervezők az ingyenes rendezvényen. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában