Zajjal járhat

2024.08.23. 11:00

A dunaújvárosi állomáson is lesz éjszakai munkavégzés

Molnár Emese

Forrás: MW

A Budapest–Pusztaszabolcs, a Pusztaszabolcs–Dunaújváros és a Székesfehérvár–Pusztaszabolcs vonalon előre tervezett éjszakai, zajjal járó karbantartást végeznek a vasúti pályán- adta hírül az önkormányzat. Mint azt részletezték, a Pusztaszabolcs–Dunaújváros vonal tekintetében Dunaújváros állomáson augusztus 30-án 21 órától 5 óráig; míg a Székesfehérvár–Pusztaszabolcs vonalon Börgönd és Zichyújfalu között augusztus 26-án, 27-én, 28-án és 29-én 20:30-tól 4:30-ig végzik a munkát a szakemberek. Az állomásokon, az állomások között és a vasúti átjáróknál a feltüntetett ideig tartózkodnak és okozhatnak zajt a karbantartást végző vasúti munkagépek. A zajterheléssel járó éjszakai munkavégzés miatt a lakosság megértését és türelmét kéri a vasúttársaság.

A MÁV Csoport oldalán már arról is közöltek előzetes tájékoztatót, hogy szeptember 7-től szeptember 8-ig a Pusztaszabolcs-Dunaújváros állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 42-es (Budapest -Pusztaszabolcs-Dunaújváros) vasútvonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, a Pusztaszabolcs-Dunaújváros állomások között pedig vonatpótló autóbuszok közlekednek. Augusztus 28-án éjszaka a Pusztaszabolcs - Rétszilas állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 43-as (Dunaújváros - Rétszilas - Simontornya) vasútvonalon a 34719-es számú vonat módosított menetrend szerint közlekedik. Augusztus 29-én éjszaka pedig ugyanezen a vonalon a 34718-as számú vonat közlekedik módosított menetrend szerint.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában