Figyelem!

3 órája

Dőlnek ki a fák, teljes horgászati tilalom van — képgalériával

Balla Tibor

Fotó: Laczkó Izabella

A Duna áradásának következményeként azokon a területeken, ahová kilépett a medréből a folyó, a felázott talaj miatt a fák stabilitása leromlott, a városban több helyen is ennek következtében dőltek ki fák. A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület tájékoztatja horgászait, hogy az egyesület vezetősége a Felső-öbölben (és a hozzá kapcsolódó befolyón is) a Duna áradása után kialakult helyzet miatt teljes horgászati tilalmat rendel el, visszavonásig. A döntés célja, az áradás okozta balesetveszély (lehetséges fakidőlés, vízátfolyások stb.) elkerülése, a személyi- és anyagi kár keletkezésének minimalizálása. A tiltás feloldásáról újabb tájékoztatást adnak majd ki az ár teljes levonulása, és a terület átvizsgálása után.

Fotó: Laczkó Izabella

Addig is ezen a területen és a város több pontján is arra kérjük a lakosságot, hogy a lezárásokat vegyék komolyan a saját testi épségük érdekében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában