Helyi gazdaság

2 órája

Felfüggesztette az Energiahivatal a Dunaferrt is ellátó cég gázelosztói működési engedélyét

Felfüggesztette az Energiahivatal az ISD POWER Energiatermelő és Szolgáltató Kft. "f.a." földgázelosztói működési engedélyét, és az új gázév kezdetétől, tehát október elsejétől jövő április 1-ig kijelölte a konkrét gázelosztási pontra vonatkozó feladatok ellátására az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt.-t - derült ki a Magyar Energetikai és Közmű-Szabályozási Hivatal határozatából-írta a portfolio.hu .

Duol.hu

A MEKH eredeti határozata H3823/2024 számon szeptember 18-án született, de tegnap a H3894/2024. számú határozattal több technikai jellegű ponton (helyrajzi szám, stb.) módosítani kellett.

felfüggesztette
Felfüggesztette az Energiahivatal a Dunaferrt is ellátó cég gázelosztói működési engedélyét

A lényeg azonban nem változott, így tehát a következő fél évben a Dunaújváros 1 (39ZKADUNAUJ11GNA) hálózati ponthoz kapcsolódó földgázelosztó vezetékrendszer üzemeltetési és földgázelosztási kötelezettségeit ideiglenesen, a Határozat értelmében 2025. április 1. gáznap 06:00-ig az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. földgázelosztó engedélyes veszi át.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában