Fejér

2024.09.10. 08:42

Segítség két Fejér vármegyei településnek

A bajban lévő önkormányzatok mindig számíthatnak a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztériumra, amely a megoldható segítségkérésekre azonnal reagál és az ország lehetőségei szerint segít is - írta közösségi oldalán Varga Gábor Dél-Fejér önkormányzati képviselője.

Duol.hu

Forrás: Varga Gábor Facebook oldala

Mint írta: Ebben az évben már csaknem 2 milliárd forint támogatás került kiosztásra mintegy 392, átmeneti finanszírozási nehézséggel küzdő településnek, melyet egészségügyi feladatok ellátására, közüzemi számlákra, működési költségekre, vagy éppen közösségi közlekedés finanszírozására fordíthatnak. Miniszter úr augusztusi döntése értelmében Cece település 3,7 millió forint, Vajta település pedig 6,7 millió forint rendkívüli támogatásban részesült. Az erről szóló okleveleket Fazekas Gábor polgármester úrnak, valamint Dr Sipos Tamás alpolgármester úrnak nyújtottuk át. Köszönjük a Kormány segítségét!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában