Vészhelyzetet okozhat

2 órája

Kulcson hiányos házszámozás nehezíti a szolgáltatók munkáját

A helyi önkormányzat friss közleménye szerint a település számos pontján hiányos vagy nem megfelelő az ingatlanok házszámmal történő megjelölése. Kulcson, a helyszíni bejárások és a szolgáltatóktól érkező visszajelzések alapján a probléma akadályozza a Mentőszolgálat, a Tűzoltóság, a Magyar Posta és a közszolgáltatók munkáját.

Török Tímea

Fotó: illusztráció

Kulcson az önkormányzat emlékeztetett, hogy a 2023. március 30-án elfogadott rendelet szerint az ingatlan tulajdonosának kell gondoskodnia a házszámtábla elhelyezéséről, amelyet az utcafronti kerítésen vagy az épület közterületi homlokzatán, jól látható helyen kell elhelyezni. A táblák beszerzése, kihelyezése és szükség szerinti pótlása is a tulajdonos feladata.

Kulcson hiányos házszámozás nehezíti a szolgáltatók munkáját:

Az elmúlt évben hozott helyi rendelet betartása elengedhetetlen a gyors és hatékony segítségnyújtás, valamint a szolgáltatások zavartalan biztosítása érdekében. Az önkormányzat arra kéri a lakosokat, hogy minél hamarabb pótolják a hiányosságokat, és ne engedjék, hogy Kulcson a hiányos házszámozás esetlegesen emberéletbe kerüljön, ha a segítségre sietők nem találják a segítségkérőt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában