Dunaferr-iskola

2 órája

Szakmai kihívásnak is megfelelő volt

Jelentős esemény lesz a Dunaferr technikumban pénteken. Szakmai kihívások után szakmák mutatkoznak be az érdeklődő fiataloknak

Körmendi Erzsébet

Szakmai kihívások... A Hild diákjai és oktatói segítették a Dunaújvárosi Szakmák Napja helyszínének rendbetételét

Forrás: Dunaferr-iskola Fb-oldala

Még bizonytalan vagy a jövődet illetően, nem tudod, melyik iskolát, melyik szakmát, melyik képzést válaszd? Szülőként támogatni szeretnéd gyermekedet a pályaválasztásban? Szereted a szakmai kihívásokat? Már kipróbáltad magadat a munka világában, de szeretnél újat tanulni, további szakképzettséget szerezni? Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszolsz, akkor ott a helyed a Dunaújvárosi Szakképzés Napján. Merülj el a város szakképzési kínálatában, tedd fel kérdéseidet a helyszínen!

szakmai
Szakmai kihívások... A Hild diákjai és oktatói segítették a Dunaújvárosi Szakmák Napja helyszínének rendbetételét
Forrás: Dunaferr-iskola Fb-oldala

A rendezvény a  DSzC Dunaferr Technikum és Szakképző Iskola épületében lesz október 18-án 9 és 17 óra között.

Szakmai kihívások

A szakképzési nap előtti utolsó előtti simításokat most végzik az intézményben, tette közzé a Dunaferr technikum a közösségi oldalán. A munkavégzés is jó példa arra, hogy milyen szerteágazó és az élet kihívásainak megfelelő a város képzési palettája. Hiszen - mint az a poszt folytatásából kiderül -  "Köszönet a Dunaújvárosi SZC Hild József Technikum, Szakképző Iskola és Szakiskola diákjainak és oktatóinak, hogy saját kezükkel segítik a Dunaferr technikum Apáczai épületének megújulását!"

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában