Könyvajánló

2023.10.15. 15:00

Szívszorító hazugságok

A könyvkiadók közelmúltban megjelent újdonságaiból, illetve független könyveladási adatok alapján összeállított sikerlistás kötetekből ajánlunk olvasnivalót.

Duol.hu

Steph meggyőzik magát arról, hogy boldog

Fotó: JK illusztráció

Kerry Fisher: A boldogság árnyékában

A válás lenne a legjobb megoldás?

Steph évtizedeken át építette családját férjével, Mal-lel. Az életében a család az első. Ő tartja össze őket, és meggyőzte magát arról, hogy boldog... többnyire. De ahogy a születésnapi partiján állva figyeli, ahogy a férje egy olyan csodálatos házasságról beszél, ami csak távolról közelíti a valóságot, a kételyek, amelyeket oly sokáig elnyomott, elkezdenek erősödni...
A parti után, amikor a nő megpróbálja összeszedni a bátorságát, hogy elhagyja a férfit, levelet kap régi barátnőjétől, Evie-től. Utoljára húsz évvel ezelőtt, egy napsütéses hétvégén beszéltek egymással, amikor a két barátnő olyan dolgokat mondott egymásnak a strandon, amelyeket soha nem lehet visszaszívni. Evie találkozni szeretne Steph-fel, hogy helyreállítsa barátságukat. Ám ez a viszontlátás olyan titok napvilágra kerülésével fenyeget, amely két családot is tönkretehet.

Kerry Fisher a USA Today bestsellerszerzőjének regénye egy letehetetlen és szívszorító olvasmány azokról a hazugságokról, amelyeket azért mondunk, hogy ne veszítsük el szeretteinket.

„A karakterek annyira valóságosak, hogy hallottam a lélegzetüket.” – írja a könyvről a Books & Bindings kritikája.
„Kerry Fisher soha nem okoz csalódást.” – közli tömör véleményét a Roving Bookwormng könyves portál cikke.
„Érzelmes elbeszélés barátságról, házasságról és titkokról.” – olvasható a Chicklit Club összefoglalójában.
„Szeretettel és hálával töltötte el a szívemet.” – írta róla Liana Reads. (Forrás: Bookline)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában