Kulisszatitkok a Parti Fesztivál után (3.)

2024.08.03. 11:00

Rico X Miss Mood őrületes tempót diktált a koncerten

Rico X Miss Mood is megadta a módját a fellépésüknek! A kosztümjük a legmenőbb klubokban is telitalálat lett volna, ahogy az erre az estére szerkesztett műsoruk is. Őrületes tempót diktáltak.

Balogh Tamás
Fotó: Balogh Tamás

Ti sportolók is vagytok?

– Nem, csak fiatalok vagyunk bitang jól nézünk ki, (mondta Rico hatalmasat nevetve), de ha most a fellépésünk intenzitásáról beszélünk, akkor a maival a hagyományainkat követtük. Ketten vagyunk a színpadon és totál kitudjuk egymást egészíteni. Amíg az egyikünk énekel, vagy rappel, addig a másik hájpolja a közönséget. Tök jó, szeretnek az emberek és mi is szeretjük őket. 

Mázlista vagy! Egy elegáns és gyönyörű hölggyel érkeztél, akinek fantasztikus hangja van!

– Ez így van, egy igazi képzett énekesnő, és a mázlimat tovább erősít, hogy egy kocsiban utazunk!

Fotó: Balogh Tamás

Van olyan ember, akinek szót fogadsz?

– Hát nem vagyok én kutya! (kacagott fel Miss Mood) Ez egy jó kis buli lett, nagyon aranyos volt a közönség. A végére ők is teljesen feloldódtak. Általában azzal találkozunk, hogy a koncert elején feszültebbek és szinte félnek feltenni a kezüket, nem mernek megmozdulni és velünk táncolni. Hál’ Istennek, és ez a legnagyobb sikerélmény, amikor a végére azt látom, felszabadultan riszálnak és énekelnek. Ebben a szakmában ez a legnagyobb boldogság. 

Hogy érezted magad?

– Köszönöm szépen abszolút jól. Nyár és jó idő van, csinos szép volt a közönség, belendültek, szerintem jót énekeltünk – közösen ezért teljesen jól szórakoztunk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában