Baracs

2024.09.05. 11:00

Benedek Elek Rajzpályázatot hirdetnek

Körmendi Erzsébet

Benedek Elek

Forrás: wikipedia

A Baracs Könyvtári Információs és Közösségi Hely rajzpályázatot hirdet Benedek Elek születésének 165. évfordulója alkalmából. A pályázat kiírói Baracson élő gyermekeket szólítanak meg ezzel a felhívással.

A rajzok elkészítéséhez bármilyen technikát alkalmazhatnak a kis alkotók. Minden művet egyénileg, A/4-es rajzlapon kell elkészíteni. Hangsúlyozottan ki van kötve, hogy csoportos munkákat nem tudnak elfogadni. 

Képünk illusztráció a nagy magyar népmesegyűjtő emlékére
Forrás: Könyvtündér

A Benedek Elek Rajzpályázatra beérkezett munkákból kiállítást rendeznek, ami majd a baracsi könyvtárban lesz megtekinthető.

A versenyt az alsó évfolyamoknál két kategóriában 1-2. és 3-4. osztályig, míg a felső tagozatban 5-8. osztályig értékelik a szervezők. 

Mesék szabadon választhatók Benedek Elek gyűjtéseiből.

Határidő is van! Az elkészült pályaműveket 2024. szeptember 23-ig kell leadni a könyvtárban vagy a Széchenyi Zsigmond Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában Pili Zsuzsanna pedagógusnál.

A díjátadó 2024. szeptember 27-én 9.40 órakor lesz a könyvtárban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában