Előadás

2 órája

Apostol musical: Nem tudok élni nélküled Dunaföldváron

Körmendi Erzsébet

Apostol musical: Nem tudok élni nélküled

Forrás: jegy.hu

Aposton musical, avagy: Nem tudok élni nélküled címmel láthatnak előadást szeptember 25-én, kedden 19 órától a dunaföldvári művelődési központban.

Az intézmény honlapján az alábbi ajánlót olvashatjuk róla:

A „Lévi Story!

elsöprő sikere után a Pesti Broadway Alapítvány újabb produkcióját ezúttal Somogyi Szilárd Nádasdy díjas rendező állítja színpadra, remek szereposztásban.

Aposton musical, avagy: Nem tudok élni nélküled című darab
Forrás: jegy.hu

Ne felejts el soha szeretni, Élvezd az életet, Kislány vigyázz, Ne bántsd a Tangót, Okosabban kéne élni, Eladó kiadó most a szívem és persze a Nem tudok élni nélküled…

Az Apostol együttes dalain nem fog az idő, így hát a darab története a mában játszódik, miszerint két fiatal tomboló szerelemre gyullad, egy sok éves kapcsolat újraéled, és olyan üzleti vállalkozás sikere vagy csődje a tét, ahol kísért a múlt – de kérdés, hogy győz-e a jelen?

Félreértéseken, vicces helyzeteken, sok- sok nevetésen át száguld a történet két országban, két fővárosban, Londonban és Budapesten.

A hol drámai hangvételű, hol szórakoztató dallamok jól kiegészítik egymást, miközben a csodálatos slágercsokor egyszerre csábít fiatalt és időst, hogy átélhesse a „ma” romantikáját és a „tegnap” nosztalgiáját!"

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában