Labdarúgás

2022.09.30. 23:33

A forduló rangadója vár idegenben a DFC-re

Az NB III. közép csoportjának 11. fordulójában idegenben lép pályára a Dunaújváros FC labdarúgócsapata. Az ESMTK elleni vendégjáték vasárnap 15 órakor kezdődik Budapesten.

Gróf András

Csiki Norbert (7) a Szekszárd ellen eredményes volt, reméljük a hasonló folytatást

Fotó: Laczkó Izabella

Ez az összecsapás lesz a forduló rangadója, hiszen a bajnoki tabella harmadik helyén álló együttes látogat a negyedikhez. Az ESMTK gárdája sokáig az újvárosiak előtt állt a táblázaton, de a szerdai fordulóban 1–1-es döntetlent játszottak az FTC második számú csapatának vendégeként. Az erzsébetiek közelebb álltak a győzelemhez, hiszen elhibáztak egy tizenegyest is. Ráadásul a Balassagyarmat kizárása, illetve eredményeinek törlése miatt három pontot le is vontak tőlük. Így most négy egységgel van az egy meccsel kevesebbel rendelkező riválisa előtt a DFC. 
Az újvárosiak megfelelő önbizalommal várhatják a mérkőzést, hiszen az előző két fordulóban győztesen hagyták el a játékteret. Hét gólt rúgtak és egyet sem kaptak. A szerdai, Szekszárd elleni találkozón az első félidőben még nem igazán volt zökkenőmentes a támadójáték, de a fordulást követően akár több találatot is elérhettek volna Horváth Ferenc vezetőedző tanítványai. Az összecsapás hajrájában szerencsére a cserék is jól szálltak be, így a szakmai vezetésnek kellemes gondjai vannak az összeállítás tekintetében. 
A forduló további párosítása: Bánk-Dalnoki LA–MTK Budapest II, Újpest FC II.–PTE-PEAC, Hódmezővásárhelyi FC – Kecskeméti TE II, Szekszárdi UFC–Budapest Honvéd-MFA II., METON-FC Dabas SE–Majosi SE, Iváncsa KSE–Paksi FC II, Szolnoki MÁV FC–Ceglédi VSE. A Makó FC–FTC II találkozó elmarad. A Balassagyarmat visszalépése miatt a Monor szabadnapos lesz. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában