Testnevelési Egyetem

2024.07.21. 10:35

Képzés diplomásoknak

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem 2024 őszén sportlétesítmény-üzemeltető és rendezvényszervezés-sportbiztonság szakirányú továbbképzés indít.

Agárdy Csaba

Illusztráció.

Fotó: Shutterstock

Sportlétesítmény-üzemeltető képzés célja, olyan sportszakemberek képzése, akik megalapozott elméleti és gyakorlati ismeretek, valamint készségek birtokában képesek üzemeltetőként hozzájárulni a hazai sport megfelelő kiszolgálásához a sportlétesítményeiben. Végzettségük birtokában a hallgatók a sport területén szövetségekben és sportszervezetekben, állami és önkormányzati intézményekben láthatják el feladatukat.

Rendezvényszervezés-sportbiztonság képzés célja, olyan szakemberek képzése, akik megalapozott elméleti és gyakorlati ismeretek, valamint készségek birtokában képesek sportlétesítményekben a rendezvényszervezéshez kapcsolódó munkakörök ellátására, alkalmasak a rendelkezésre álló erőforrások tervezésére, koordinálására és irányítására. Rendezvényszervezési, speciális sportlétesítményekkel kapcsolatos szakterületi jártasságukkal hozzájárulnak a sport, a rekreációs és a mentálhigiénés intézmények korszerű működtetéséhez. Felvételi követelmények felsőoktatási intézmény oklevele. A képzések két fél évesek. Bővebb információhoz a jegkorongszovetseg.hu oldalon juthatnak az érdeklődők. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában