Jó kezdés

2024.09.17. 14:09

Győzelemmel kezdett a Dunaújváros Futsal

A férfi futsal NB II nyugati csoport első fordulójában a Dunaújváros Futsal csapat az újonc Sárbogárd SE otthonában nyert négy góllal hétfőn este.

Balogh Tamás

A vármegyei rivális, a Sárbogárd ellen négygólos sikerrel kezdett a Dunaújváros Futsal

Fotó: Dunaújváros Futsal

A DF végül nyílt, igazi szezon eleji csatában gólzáporos mérkőzésen győzte le a hazai alakulatot. 

Sárbogárd - Dunaújváros Futsal 4-8 (1-4)

DF: Cseresnyés - Fekete, Rácz, Csányi, Varga. Csere: Ivacs, Váradi, Pribék, Vincze, Németh.

Kiállítva: Bencze (33., Sárbogárd).

Gólszerző: Deák (14., 23., 31.), Farkas (38.), illetve Varga (7., 28., 33.), Ivacs  (13., 39.), Vincze (16., 35.), Csányi (20.).

Tóth Árpád, a Dunaújváros Futsal edzője így értékelte a sikerrel végződött bajnoki rajtot.

- A szezonkezdés mindenki számára fokozott izgalmat jelent és mi ugyan az újonc ellen kezdtünk, de ők egy ismeretlen csapat, abszolút nem mehettünk ellenük biztosra. 

Tudtuk, hogy ez nem lesz egy sima meccs, de az biztos, hogy amikor nehezebben haladtunk előre, azt magunknak köszönhettük.Végig magabiztosan vezettünk, de azért nem volt ez egy egyszerű mérkőzés, mert magunkhoz képest nem játszottunk jól.

- Rengeteg volt a technikai hiba, az olyan ki nem kényszerített hiba, ami nem volt benne a játékban. Elrontott passzok, rossz átadások, is borzolták a kedélyünket, ami miatt idegesebbek is voltunk. Tipikus első mérkőzés volt, ahol nyerni akartunk, ettől görcsössé vált a játékunk, szóval nem volt az igazi - fogalmazott.

Tóth Árpád kiemelte, a célt, a három pont megszerzését elérték, azzal elégedett, a játékon pedig mindenképpen javítaniuk kell. Ez pénteken a Tihany ellen már kevés lenne, amikor 19 órakor a rácalmási sportcsarnokban fogadják ellenfelüket.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában