Röplabda

3 órája

A tisztes helytállás lehet a DKSE célja

A röplabda NB I Extraliga alapszakaszának második fordulójában bemutatkozik a hazai közönségnek a Dunaújvárosi KSE együttese. Az újvárosiak vasárnap 18 órakor a címvédő Fino Kaposvár gárdáját fogadják a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Gróf András

Vasárnap este hazai pályán mutatkozik be a DKSE csapata

Fotó: Utánpótlás Sportfotó

Az újvárosiak az idénynyitón a TFSE otthonában három játszmában vereséget szenvedtek. A fiatalok csupán az első szettben tudták megnehezíteni a fővárosiak dolgát. A folytatásban már egyértelműen a vendéglátók akarata érvényesült. 

A vasárnapi találkozó egyértelmű esélyese a kaposvári együttes, akik a Vidux-Szegedi RSE elleni magabiztos győzelemmel indították a szezont. A hazaiak csupán a tisztes helytállásban reménykedhetnek a sokkal rutinosabb és erősebb játékoskerettel rendelkező somogyiakkal szemben. 

A forduló további párosítása a következő: Pénzügyőr SE – Debreceni EAC, GreenPlan-VRC Kazincbarcika – MAFC, MEAFC-Peka Bau – MÁV Előre Foxconn, Dág KSE – Vidux-Szegedi RSE, TFSE – Kecskeméti RC.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában