Labdarúgás

2 órája

Az éllovas ellen lép pályára a DFC

A Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokság első és másodosztályában a kilencedik, míg a harmadosztályban a hetedik fordulót rendezik ezen a hétvégén. Mindhárom osztályban 14 óra 30-kor kezdődnek az összecsapások. A DFC az éllovassal játszik rangadót.

Gróf András

A hibátlanul éllovas Sárbogárd vendége lesz a Dunaújváros

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Az első osztályban a DFC gárdája szombaton a listavezető, eddig százszázalékos teljesítményt nyújtó Sárbogárd otthonába utazik. Az újvárosiak mindenképpen szeretnék megtörni a házigazdák győzelmi szériáját, hiszen csak így lehet esélyük felzárkózni a bajnoki tabellán.

DFC
A DFC az előző körben az Adonyt győzte le
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

 A sérültek közül Tóth Ákos már megkezdte a könnyített edzéseket, de pályáéra még nem léphet. Ezen a napon még a következő mérkőzéseket rendezik: Mór - Csór Truck-Trailer, Bodajk – Enying, Sárosd - Tóvill-Kápolnásnyék. 

Vasárnap az Adony a Lajoskomárom együttesét fogadja. A két jó formában lévő együttes csatája szórakoztatónak ígérkezik. Az elmúlt fordulóban zsinórban a hatodik meccsét vesztette el a KK Grain Kft.-Mezőfalva együttese, akik ezúttal a Martonvásárhoz utaznak.

A mezőfalviak az előző körben súlyos egyéni hibákat követően kaptak gólokat, amelyeket ki kell küszöbölniük, ha pontot vagy pontokat akarnak szerezni. 

A forduló hetedik találkozója az Ikarus-Maroshegy - Ercsi Kinizsi csata lesz.

A másodosztály déli csoportjában szombaton a Nagykarácsony gárdája a Beloiannisz vendégeként lép pályára. A hazaiak az elmúlt héten szabadnaposak voltak, míg a vendégek hazai pályán meglepő vereséget szenvedtek az Apostagtól. A házigazdák komoly célokkal vágtak neki az idei szezonnak, így minden találkozón győzelemre játszanak. A játéknap másik párosításában a Lajoskomárom II otthon mérkőzik a Seregélyes-Sárosd II együttesével. 

Vasárnap rendezik a Nagyvenyim – Előszállás összecsapást, ahol a középmezőnyhöz tartozó két együttes találkozik egymással. A házigazdák egy esetleges győzelemmel lépéselőnybe kerülhetnének. A játéknap további meccsei: Apostag – Polgárdi, Sárszentmihály-Masterplast - Aba Sárvíz, Pákozd – Kisláng. Ezúttal a Baracs gárdája lesz szabadnapos.

A harmadosztály keleti csoportjában szombaton rendezik a Besnyő - Rácalmás párharcot. A vasárnapi program: MPF-Ráckeresztúr – Kulcs, Szabadegyháza – Pusztaszabolcs.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában