Remeklés

6 órája

Gólzáporos meccset nyert a DFC az éllovas ellen — képgalériával

A Fejér vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában szombaton a Dunaújváros FC együttese a listavezető Sárbogárd vendégeként lépett pályára. A DFC gólgazdag mérkőzésen törte meg a házigazdák győzelmi sorozatát.

Gróf András

Bata Kristóf szerezte a második dunaújvárosi találatot

Fotó: Horváth László

Jól indult a találkozó az újvárosiak számára, a 4. percben a hibázó hazai védők között Godslove lépett ki és a kifutó kapus mellet a hálóba lőtt. A 18. percben egy sarokrúgást követő kavarodásnál Reizinger eszmélt a leggyorsabban és nyolc méterről gólt bombázott. A 29. percben Godslove szabadrúgását Bata a kapunak háttal állva perdítette a hálóba, ezzel 2-1-re vezetett a DFC.

DFC
Godslove hamar vezetést szerzett a DFC csapatának
Fotó: Horváth László

Hét perccel később egy bedobást követően Horváth fordult le a tizenhatoson belül védőjéről, majd elesett. A játékvezető büntetőt ítélt, amit a sértett magabiztosan értékesített. A félidő vége előtt két perccel a hazai tizenhatoson belül Reizinger rúgta meg Dorogit, a jogos tizenegyest Szepessy passzolta a kapuba. 

A fordulást követően a hazaiak mezőnyfölénybe kerültek, de a DFC védelme egészen a 76. percig jól állt a lábán. Ekkor egy szöglet után Mayer maradt egyedül a hosszú oldalon és nagy gólt ragasztott Bolla kapujába. A vendégek azonban ismét „megrázták” magukat.A 87. percben Király közelről bombázott a jobb felső sarokba. A közel száz percig tartó meccs újabb találatot már nem hozott.

Sárbogárd – DFC 3–4 (2–3)

Sárbogárd: Nyári – Rezicska  (Joó 72. p.), Vagyóczki, Gráczer, Farkas, Tölgyesi, Bencze, Horváth Á., Kosztolányi (Horváth A. 56.), Kindl (Mayer 46.), Reizinger. Edző: Pajor László.

DFC: Bolla – Hegedűs, Tapiska, Ferenczy, Király B., Vagyóczki, Dorogi (Kiss 97.), Gál B., Szepessy R., Bata, Godslove. Edző: Gróf András.

A DFC vérbeli rangadót vívott

Gróf András: – Vérbeli rangadót vívtunk, mindkét csapat győzelemre játszott.

Dicséretes, hogy négyet rúgtunk annak a csapatnak otthon, akik eddig hatot kaptak.

– A rögzített szituációkat azonban nem jól reagáltuk le, ezekből voltak eredményesek a házigazdák. A csapatban ezúttal volt néhány kiemelkedő teljesítmény, de mindenki nagyon sokat tett a három pontért.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában