Foci

2 órája

A DFC újabb három pontja sokat érhet

A Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokság első és másodosztályában a tizedik, míg a harmadosztályban a nyolcadik fordulót rendezik ezen a hétvégén. A szombati játéknapon 14.30 órakor kezdődnek az összecsapások, de vasárnap az óra átállítás miatt már 13.30 óra a kezdési idő.

Gróf András

A dunaújvárosi csapat a listavezető legyőzése után az ötödik helyezettet fogadja

Fotó: Horváth László

Az első osztályban a hetedik, a többieknél egy, vagy két meccsel kevesebbet játszott Dunaújváros FC gárdája a múlt heti bravúros idegenbeli győzelmet követően szombaton a Martonvásár együttesét fogadja. A győzelem akkor lesz igazán értékes a DFC számára, ha ezúttal is begyűjtik a három bajnoki pontot az újvárosiak. 

DFC
A DFC szombaton a Martonvásárt fogadja
Fotó: Horváth László

Ez nem lesz azonban könnyű feladat, hiszen a vendégek az ősszel eddig jól teljesítettek, nem véletlenül állnak a tabella ötödik helyén.

 A két csapat között két pont a különbség úgy, hogy a DFC két meccsel kevesebbet játszott. 

A DFC-nél sok a sérült

A hazaiaknál a sérültek továbbra sem bevethetők, így csak szűk keretből válogathat a szakmai stáb. 

Vasárnap KK Grain Kft.-Mezőfalva együttese a Sárosd gárdáját látja vendégül. A hazaiak nincsenek jó formában, és létszám problémáik is vannak, így nehéz kilencven perc várt rájuk. Az Adony egy jó sorozatot követően egy kicsit megtorpant, hiszen az előző két fordulóban vereséget szenvedtek. Ezúttal a dobogó harmadik fokán álló Csór Truck-Trailer otthonában kellene visszatérniük a sikeres útra. 

A másodosztály déli csoportjában ezúttal minden mérkőzést vasárnap rendeznek. 

Kiélezett küzdelem várható a Nagykarácsony – Baracs összecsapáson, hiszen a két együttes mindig nagy csatát vív egymással. 

Az Előszállás gárdája a Lajoskomárom második számú csapatát fogadja. A két hasonló képességű együttes meccsén nem lenne meglepetés a döntetlen. A forduló további meccsei: Apostag – Pákozd, Polgárdi – Beloiannisz, Seregélyes-Sárosd II - Aba Sárvíz, Sárszentmihály-Masterplast - Kisláng. Ezúttal a Nagyvenyim gárdája lesz szabadnapos.

A harmadosztály keleti csoportjában szombaton rendezik a Besnyő – Kulcs találkozót. A vasárnapi program: Szabadegyháza - MPF-Ráckeresztúr, Rácalmás - Pusztaszabolcs.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában