Erste Liga

2 órája

Jégkorong istenek: ezúttal se kedvezzenek!

Folytatódik a bajnokság. Egy mérkőzést rendeznek a jégkorong Erste Ligában szerdán.

Agárdy Csaba

Egy mérkőzést rendeznek a jégkorongozók Erste Ligájában szerdán. Ezen  a találkozón a magyar bajnoki címvédő Ferencváros-Telekom és a Dunaújvárosi Acélbikák méri össze erejét. A Fradi  legutóbbi két meccsét elvesztette, előbb hazai pályán 2–1-re kikapott a DVTK Jegesmedvéktől, majd Újpesten a derbin 3–2-re. 

jégkorong
A jégkorong nem a kisasszonyok sportja
Fotó: @Milata Daniel-Maximilian

Jégkorong Erdély után 

Fodor Szabolcs, az FTC-Telekom vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés után: – Egy derbihez méltó küzdelmes meccs volt. Magasan voltak az érzelmek, vehemens harcoltak a csapatok. A mi oldalunkról nézve a helyzeteket egy jó ideje nem tudjuk belőni, lehet, hogy a hoki istenek nem akarnak nekünk szerencsét adni, mert nem dolgozzunk elég keményen. Nem engedhetjük meg, hogy háromszor vezessen az Újpest, túl görcsösen akartuk a bonyolult figurákat csinálni.
Mivel a DAB is elvesztette Erdélyben az utóbbi két találkozóját, Dunaújvárosban nemcsak saját magukban hihetnek a játékosok, hanem  abban is, hogy továbbra sem kedveznek a hoki istenek az FTC-nek.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában