Hírek

2013.02.26. 21:23

Munkáltatói fórum: kamara, szerdán tíz órától

Dunaújváros - A szerdai összejövetel célja a tájékoztatás a munkaerőpiacot érintő programokról. A megyejáró rendezvény a kamara Latinovits utcai központjában lesz.

Pekarek János

A Fejér Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja és a Fejér Megyei Kormányhivatal Járási Hivatalainak Járási Munkaügyi Kirendeltségei rendezik azt a fórumsorozatot, amely a vállalkozások vezetői számára kínál aktuális és hiteles tájékozódást a munkaerőpiac folyamatairól, az igénybe vehető pályázatokról.

A rendezvénysorozat célja  a 2013. évi foglalkoztatáspolitikai célok elérését előmozdító munkahelyvédelmi akciótervben foglalt munkáltatói kedvezmények ismertetése, a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására kiírt pályázat bemutatása, valamint a hátrányos helyzetűek foglalkoztathatóságának javítása érdekében uniós forrásból finanszírozott projekt programelemeiről nyújtott szakmai  tájékoztatás.

A dunaújvárosi kamara székházában tíz órakor kezdődik az összejövetel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!