Hírek

2013.04.26. 06:07

Vezetéstől eltiltott és körözött férfit is elfogtak

Szabadegyházáról olyan sofőrt állítottak elő, aki nem vezethetett volna, Dunaújvárosban egy körözött férfi került rendőrkézre.

feol-duol

A sárbogárdi járőrök április 25-én délelőtt egy hajdúböszörményi férfivel szemben intézkedtek. Szabadegyházán, az Árpád úton vonták igazoltatás alá, ahol egy gépkocsival közlekedett. Az ellenőrzés során kiderült, hogy novemberig eltiltották a vezetéstől, ezért előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, ahol engedély nélküli járművezetés miatt megindult vele szemben a szabálysértési eljárás, melynek során szabálysértési őrizetbe vették.

Dunaújvárosban, az Aranyvölgyi úton található áruház parkolójában igazoltattak a rendőrök április 25-én délben egy 49 éves dunaújvárosi férfit. Az ellenőrzése során kiderült, hogy ellene a NAV Közép- Dunántúli Regionális Bűnügyi Igazgatósága elfogatóparancsot bocsátott ki. Ezért a férfit elfogták, majd előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki - számolt be pénteken az esetekről a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!