Sport

2013.09.23. 19:12

Hegyi Ádámmal erősítettek az Acélbikák

Egy szezonnyi ferencvárosi kitérő után visszatért a Dab.Docler csapatába Hegyi Ádám Zoltán. Az energikus támadó jövő hétfőn mutatkozhat be idén először piros-fehérben mezben - áll a jégkorongcsapat közleményében.

duol.hu

Az 1988-ban született csatár két éve is szezon közben, az EHC Bregenzerwald csapatától érkezett Dunaújvárosba, ahol egyből az osztrák másodosztályban, s a MOL Ligában is szerephez jutott. A tavalyi szezont aztán a Ferencvárosban töltötte: a MOL Ligában negyvennégy mérkőzésen huszonöt pontig jutott a csatár.

Az igazolásról Stephan Lundh így nyilatkozott: - Nagyon örülök, hogy Hegyi Ádám Zoltán újra a csapat tagja. Egy keményen dolgozó, energikus, sokat ütköző, agresszív játékosnak ismertem meg két éve, remélem, most is hasonló formát mutat majd!

A Dab.Docler csapatában jövő hétfőn mutatkozhat be először tétmeccsen Hegyi Ádám Zoltán, amikor a Nové Zámky csapatát fogadják az Acélbikák.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!