Vasárnapi színes hírek

2024.06.23. 09:01

Liverpoolban Szoboszlai ellen drukkolnak (videó)

Friss hírek a labdarúgó-Európa-bajnokságról.

MW

Szoboszlai Dominik

Forrás: MTI

Fotó: Czeglédi Zsolt

Cikkünk frissül!

Liverpoolban Szoboszlai ellen drukkolnak

A mintegy 300 ezer követővel rendelkező Anything Liverpool X-oldala ma délután felhívást tett közzé: akik feliratkoznak, azok között egy Liverpool-mezt sorsolnak ki, amennyiben Andy Robertson gólpasszt jegyez a ma esti Magyarország–Skócia mérkőzésen – vette észre a Magyar Nemzet.

És szép számmal jelentkeznek is a mezre pályázók, akik így értelemszerűen a skótoknak szurkolnak majd. A magyar válogatottban is akad liverpooli, játékos, és ahogy Robertson a skót, úgy Szoboszlai Dominik a magyar válogatott csapatkapitánya. S ez a játék így nem mondható „korrektnek”.

A szurkolót üldöző biztonsági őr lerúgta a portugálok csatárát (videó)

A portugál válogatott nem mindennapi meccsen verte 3-0-ra Törökországot. 

A mérkőzés hajrájában akadt dolguk bőven a biztonsági őröknek, szinte 5 percenként jutottak be drukkerek a pályára, és a lefújást követően is voltak olyanok, akik Ronaldóék közvetlen közelébe akartak férkőzni. Elképesztő jelenetet rögzítettek a kamerák, a sárga mellényes biztonságiak egy renitens szurkolót üldöztek, egyikük pedig a kergetőzés közben lerúgta a portugálok csatárát, Goncalo Ramost.

A PSG támadóját elkaszáló biztonsági őr ezt követően nem igazán törődött az „áldozatával”, társával együtt folytatta a menekülő drukker kergetését.

A szexi skót modell bevállalós kijelentést tett az Eb előtt

Én vagyok Skócia legnagyobb rajongója – megvillantom a 10 000 fontos melleimet, ha legyőzzük Németországot

ezt fogadta meg az Európa-bajnokság nyitómérkőzése előtt az edinburghi Megan Thomson. 

Forrás: _meganlouisex/Instagram

A 28 éves modell, rúdtáncos műsorszáma elmaradt, és reméljük, ha a magyar válogatott elleni sorsdöntő összecsapásra is bevállalna valamit, akkor az is meghiúsulna. 

Megan Thomson,  plasztika, Skócia, model, onlyfans

A magát egyszerűen csak a „skót férfiak barátnőjének” nevező Megan Thomson elárulta, hogy 20.000 fontot (átszámítva mintegy 9 millió forintot) költött testének módosítására, hogy a legkeresettebb és legkívánatosabb nővé válhasson – írta korábban az Origo. 

A modellkedés mellett rúdtáncosként is dolgozó anya éveket töltött, és főleg rengeteg pénzt költött arra, hogy a külsejét tökéletesítse. Aztán viszont hatalmas sikert aratott OnlyFans-es oldalán, ahogy a közösségi oldalain is. 

Azahriah is kiállt Ádám Martin mellett

Ádám Martin a Svájc elleni meccsen vált az internetes mémoldalak főhősévé. A labdarúgót a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi is a védelmébe vette, aki elmondta, elfogadhatatlan, ha a játékosokat sértegetik. 

A minap a népszerű magyar énekes, Azahriah is megszólalt a rosszindulatú mémekkel kapcsolatban; Instagram-történetben állt ki Ádám Martin mellett – írta meg a Mandiner sajtóinformációra hivatkozva.

Sajnos az emberek rosszindulatát sosem lehet megállítani, de azt bizton állíthatom, hogy az egész ország szívéből büszke erre az emberre, és ez a lényeg!

– írta a fiatal előadó. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában